• +386 (0)8 161 53 09
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠPORTNA ZVEZA OBČINE KAMNIK


civilno združenje kamniških športnih društev in klubov

foto: Klemen Brumec

BAZEN POD SKALO


IGRALCI NETSPORTA SLAVILI V KAMNIKU, ODLOČILA ANDREJIČ GOLJAR IN NICKEL KOŽELJ

Kamnik, 11.5.2022

V nedeljo 8.5.2022 se je v Kamniku končala tekma prvega kroga 2. slovenske članske lige, v kateri sta se pomerila Kamnik in Netsport iz Ljubljane.

Začetek tekme je bil načrtovan za 10.00 uro, a ga je vrhovni sodnik Vlado Kovačič zaradi premokrih igrišč prestavil na 12.00 uro. Igrišča so bila kljub prestavitvi mehka in težka za igro, kar je nekaterim igralcem ustrezalo, nekaterim pa pač ne. Gostje so veliko bolje začeli, v prvih nizih je kazalo na njihovo zmago že po igrah posamezno (igra se po sistemu 4 dvoboji posamezno in en dvoboj dvojic), a se je tekma (tako kot se za ligo spodobi) v nadaljevanju obrnila v korist Kamničanov, ki pa niso znali "pritisniti pike na i" in zmagati. Če bi v dvoboju proti Nickel Koželju Svoljšak izkoristil žogo za zmago (vodil je 9/8 v tie-breaku tretjega niza), bi zmago še pred dvobojem dvojic slavili Kamničani. A Svoljšak je zgrešil relativno enostaven bekend in v nadaljevanju dvoboj izgubil.

Po prvem nizu odločilnega dvoboja dvojic se je že smejalo Kamničanom, saj sta izkušena Čevka in Repanšek zmagala s 6/4, potem pa sta veliko mlajša Andrejič Goljar in Nickel Koželj prevzela pobudo in predvsem z močnimi servisi "parala živce" svojih nasprotnikov. Pri rezultatu 9/8 v odločilnem tie-breaku ju na njun servis niso izdali živci, odlično sta odservirala, return Kamničanov je končal v autu in gostje so se veselili zaslužene zmage.

Domačim igralcem se pozna, da še niso v polni formi, kar gre pripisati predvsem dejstvu, da so zunanja igrišča "v funkciji" šele nekaj dni, pokritih igrišč, ki bi omogočala kvaliteten trening, pa v Kamniku ni!

Kamnik Vs Netsport 2/3

Rezultati:

Repanšek Vs Andrejič Goljar 26 36

Čevka Vs Sisan Grošelj 62 62

Brinovec Vs Dolenc 64 63

Svoljšak Vs Nickel Koželj 46 76 9/11

Čevka/Repanšek Vs Andrejič Goljar/Nickel Koželj 64 16 8/10


Športna zveza občine Kamnik
Kajuhova pot 12,1241 Kamnik

+386 (0)51 390 361

objave na spletni strani
sportnimediji@gmail.com

© 2024 Športna Zveza Občine Kamnik . All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica