• +386 (0)8 161 53 09
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠPORTNA ZVEZA OBČINE KAMNIK


civilno združenje kamniških športnih društev in klubov

foto: Klemen Brumec

BAZEN POD SKALO


Sankukai letna karate šola

Aktivno preživljanje počitnic in priprave na novo sezono

Člani Sankukai karate kluba Center Kamnik smo se tudi letos udeležili 43. Sankukai letne karate šole, ki je potekala od 4. Do 11. Julija 2021 v Umagu. Predstavili vam bomo, kako izgleda tipičen dan na letni karate šoli, ki smo jo izkoristili za aktivno preživljanje počitnic in priprave na novo sezono.

Jutranji trening – od balona do bazena

Na jutranjem treningu začnemo aktivno prebujanje telesa z vajami za sproščanje in nadaljujemo z osnovnimi vajami karateja. Čas jutranjega treninga po navadi izkoristimo tako, da se še posebej natančno posvetimo nekaterim osnovnim tehnikam karateja in jih tako zares osvojimo. Del jutranjega treninga je tudi tek in druge vaje splošne vzdržljivosti po turističnem naselju Katoro. Jutranji trening končamo v bazenu v sproščenem vzdušju, člani pa zadnji dan izvedejo atraktiven trening celo v morju. 

Popoldanski trening – učenje nove tehnike

Na popoldanskih treningih se še posebej posvetimo učenju in utrjevanju tehnike za novi pas, borbenim tehnikam in samoobrambam. Na voljo imamo tudi dodatne individualne treninge, kjer vsak po svojih zmožnostih še dodatno trenira in utrjuje naučeno znanje.

Rekreacija za spremljevalce

Staršem naših mladih karateistov je namenjena jutranja rekreacija, kjer se razgibajo in na lahkotnejši način seznanijo s Sankukai karatejem.

Zaključna prireditev

Teden smo zaključili z demonstracijami naprednejših tehnik na zaključni prireditvi.

Se vidimo septembra!

Komaj pa že čakamo na začetek nove sezone v septembru, ko nadaljujemo z rednimi treningi na OŠ Toma Brejca (tudi za najmlajše od 5. leta naprej). Več informacij lahko najdete na spletni strani sankukai.org.

Tej Žižak, trener KK Center Kamnik


Športna zveza občine Kamnik
Kajuhova pot 12,1241 Kamnik

+386 (0)51 390 361

objave na spletni strani
sportnimediji@gmail.com

© 2024 Športna Zveza Občine Kamnik . All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica