• +386 (0)8 161 53 09
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠPORTNA ZVEZA OBČINE KAMNIK


civilno združenje kamniških športnih društev in klubov

foto: Klemen Brumec

BAZEN POD SKALO


Mladi boksar Stepan za Boksarski kluba Hayat do prve zmage v sezoni

Boksarski ring Maribora je v soboto, 17.2.2024 gostil prvo kolo izjemno napetega tekmovanja, kjer so se pomerili izkušeni boksarji in mladi upi. V ospredju so bili izjemni dvoboji, med katerimi je blestel tudi Stepan KHOLODOV, ki je s svojo odločnostjo in borbeno naravnanostjo osvojil zmago in klubu priboril zaslužene 3 točke.

Navdušujočo predstavo je prikazal tudi Zakhar KHOLODOV, čeprav je bil njegov nastop nekoliko manj srečen. V drugi rundi je moral žal priznati premoč nasprotniku, a velja omeniti, da je Zakhar stopil v ring šele drugič in to v višji težinski kategoriji. Kljub porazu je pokazal izjemen potencial in voljo do napredka, kar napoveduje svetlo prihodnost tega mladega boksarja.

Za Boksarski klub Hayat iz Kamnika je nastopil tudi Stefan VELKOVSKI iz Avstrije, ki je zastopal barve našega kluba. Kljub trdemu boju je moral na koncu priznati poraz po sodniški odločitvi 2:1. Vendar pa je pomembno poudariti, da je bil to izjemno tesen dvoboj, ki je dodal še večji naboj celotnemu tekmovanju.

Kljub nekaterim porazom smo v klubu zadovoljni z izkupičkom in verjamemo, da bodo bodoči nastopi še bolj prepričljivi.

Katarina Kumer


Športna zveza občine Kamnik
Kajuhova pot 12,1241 Kamnik

+386 (0)51 390 361

objave na spletni strani
sportnimediji@gmail.com

© 2024 Športna Zveza Občine Kamnik . All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica