• +386 (0)8 161 53 09
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠPORTNA ZVEZA OBČINE KAMNIK


civilno združenje kamniških športnih društev in klubov

foto: Klemen Brumec

BAZEN POD SKALO


Kegljačice uspešne v Ljubljani, fantom se žal ni izšlo

Kljub počitnicam se je kegljaško ligaško tekmovanje nadaljevalo brez prestanka. V 6. kolu so bili v akciji vsi naši člani. V petek, kot je to že tradicija, so vikend odprli kegljači 3. moške ekipe. Na domačem kegljišču so izgubili z ekipo Lokomotive z rezultatom 7:1.

Dva napeta dvoboja v Ljubljani

V soboto je bilo bistveno več dogajanja, saj so nastopile preostale štiri kamniške ekipe. Vse oči so bile uprte v Ljubljano, kjer so dekleta 1. ženske ekipe igrale proti ekipi Ograjce. Že pred tekmo se je vedelo, da obe ekipi čaka razburljiv boj za zmago. Na koncu je uspelo našim kegljačicam streti domačinke, zmaga z rezultatom 5:3 je odšla v Kamnik. Takoj za njimi so se na steze podali še igralci 1. moške ekipe. Po odličnih zadnjih treh kolih smo tudi tokrat pričakovali zmago, a igra nikakor ni stekla. Igralci Ograjce so izkoristili svoj dober dan in obenem slab dan naših kegljačev in zmagali z rezultatom 6:2.

V soboto je na domačem kegljišču igrala 2. moška ekipa, 2. ženska ekipa pa je odšla na gostovanje v Gorico. Če je sreča prejšnje kolo obrnila hrbet kegljačem, so tokrat dokazali, da so si zmago zaslužili in premagali igralce Izole z rezultatom 5:3. Manj uspešne so bile kegljačice, ki so na koncu izgubile z rezultatom 5:3.

Zaradi državnih prvenstev mlajših selekcij imajo naši kegljači in kegljačice v članski kategoriji tokrat prost vikend, ligaško tekmovanje se nadaljuje 17. novembra.


Športna zveza občine Kamnik
Kajuhova pot 12,1241 Kamnik

+386 (0)51 390 361

objave na spletni strani
sportnimediji@gmail.com

© 2024 Športna Zveza Občine Kamnik . All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica