• +386 (0)8 161 53 09
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠPORTNA ZVEZA OBČINE KAMNIK


civilno združenje kamniških športnih društev in klubov

foto: Klemen Brumec

BAZEN POD SKALO


ZBOR ČLANOV ŠPORTNE ZVEZE OBČINE KAMNIK

V četrtek se je odvijal Zbor članov Športne zveze občine Kamnik. Izmed vseh mogočih 80 delegatskih mest so imeli na Zboru člani zbranih 42 delegatskih mest, zato je Zbor lahko nemoteno odločal o zadevah na dnevnem redu. Glede na to, da se na Zboru članov ni volilo novih organov, je velika prisotnost delegatov prijetno presenetila vse. 

Na Zboru so sprejeli vsa poročila, predsednika, Nadzornega odbora, Disciplinske komisije. Na samem zboru so potrdili tudi Finančno poročilo in Finančni plan ter letni plan za dve leti.

Iz članstva so zaradi neplačil članarine v zadnjih letih izključili osem društev: AMD Sitar Racing team, AMK Tunjice, Atletsko društvo Kamnik, Društvo Lucky art, Judo klub Kamnik, Nogometni klub Virtus Kamnik, Smučarski klub Kamnik in Sport touring club Panther Kamnik.

Na novo pa so v svoje vrste sprejeli štiri klube: Športno društvo šport aktiv Kamnik, Sabljaško zvezo Slovenije, Judo klub Ippon Kamnik in Avtokros klub Kamnik. Tako je sedaj v zvezo vključenih 46 kamniških društev. Na sami seji je ob koncu predsednik KD Alpe predstavil razloge za odpoved največje športno rekreativne prireditve v Kamnik, Maratona Alpe. Predstavili so se novi mladi člani ŠD Šmartno, prav tako pa so bili v zvezi veseli, da se je po dolgih letih zboru članov pridružil tudi predstavnik NK Kamnik. Prisotnim je ŠD Šport Aktiv in Sabljaško zvezo Kamnik predstavila Barbara Prislan.

Beseda je tekla tudi o Strategiji športa, ki jo pripravlja ŠZ Kamnik v sodelovanju z Občino Kamnik in Zavodom za turizem in šport Kamnik ter o projektu Certifikat kakovosti SIQ-NVO.

ŠZ Kamnik


Športna zveza občine Kamnik
Kajuhova pot 12,1241 Kamnik

+386 (0)51 390 361

objave na spletni strani
sportnimediji@gmail.com

© 2024 Športna Zveza Občine Kamnik . All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica