• +386 (0)8 161 53 09
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠPORTNA ZVEZA OBČINE KAMNIK


civilno združenje kamniških športnih društev in klubov

foto: Klemen Brumec

BAZEN POD SKALO


Kamničanka Timeja Starovasnik prejela nagrado za najboljšo judoistko leta

V ponedeljek, 23.1.2023 je v Austria Trend hotelu potekala gala prireditev Judoist leta, ki ga je organizirala Judo zveza Slovenije, ki vsako leto podeli nagrade najboljšim posameznikom ter ekipam pretekle tekmovalne sezone.

Za Judo klub Komenda je bil to prav poseben dan, saj je klub prejel kar tri nagrade in sicer 2. mesto ekipno za kategorijo starejših deklic U14, 3. mesto ekipno za kategorijo starejših dečkov U14 ter nagrado v posamezni kategoriji med starejšimi deklicami in sicer je 3. mesto med posamezniki osvojila Timeja Starovasnik, ki je celo leto nabirala točke z odličnimi rezultati prav na vseh tekmovanjih.

Leto 2021 je bilo njeno najuspešnejše tekmovalno leto do sedaj. Nastopala je v kategoriji starejše deklice do 48kg. Njena največja dosežka sta zagotovo naslov državne prvakinje v kategoriji starejših deklic U14 ter naslov državne podprvakinje med osnovnimi šolami. Poleg tega je kar sedemkrat stala na najvišji stopnički pokalnih tekmovanj, enkrat na 2. in trikrat na 3. mestu. S temi zavidljivimi rezultati je vsekakor opravičila tudi nagrado Judo zveze Slovenije za 3. najboljšo judoistko med posameznicami.

Nagrade za ekipne dosežke sta prevzela predsednik Judo klub Komenda, g. Boštjan Veinhandl ter trener in sodnik g. Marouan Moghlali.

Katarina Kumer


Športna zveza občine Kamnik
Kajuhova pot 12,1241 Kamnik

+386 (0)51 390 361

objave na spletni strani
sportnimediji@gmail.com

© 2024 Športna Zveza Občine Kamnik . All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica