• +386 (0)8 161 53 09
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠPORTNA ZVEZA OBČINE KAMNIK


civilno združenje kamniških športnih društev in klubov

foto: Klemen Brumec

BAZEN POD SKALO


KEGLJANJE –  Državno prvenstvo za mladinke ekipno – Calcit znova na vrhu

Ta vikend sta bila v Novi Gorici in Slovenj Gradcu na sporedu 3. in 4. krog ekipnega državnega prvenstva v kategoriji U23. Mlade igralke Calcita so znova dokazale, da nimajo resne konkurence in so že četrtič zapored osvojile ta naslov.

Ekipo Calcita so zastopale: Tea Repnik, Lea Drnovšek, Tia Schatz in Kristina Mihelčič. Že po prvem delu so imela naša dekleta prednost 151 kegljev, v dveh finalnih nastopih pa se je ta povečala na rekordnih 361 kegljev. O kvaliteti naše ekipe govorijo naslednji podatki: naše igralke bi zmagale tudi v absolutni konkurenci, saj so zmagovalci pri mladincih (KK Proteus) podrli 2 keglja manj, najboljša posameznica prvenstva je Lea Drnovšek, ki je skupaj podrla 2367 kegljev, s 637 podrtimi keglji pa tudi dosegla najboljši rezultat, povprečen rezultat ekipe je dobrih 573 kegljev (najboljša igralka v 1.A državni ligi ima povprečje 577).

Oba nastopa si lahko ogledate na spletni strani Kegljaške zveze Slovenije (POVEZAVE) – Kegljaški klub Slovenj Gradec - YouTube in Kegljaški klub Gorica – YouTube.

 

Štefan Flerin


Športna zveza občine Kamnik
Kajuhova pot 12,1241 Kamnik

+386 (0)51 390 361

objave na spletni strani
sportnimediji@gmail.com

© 2024 Športna Zveza Občine Kamnik . All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica