• +386 (0)8 161 53 09
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠPORTNA ZVEZA OBČINE KAMNIK


civilno združenje kamniških športnih društev in klubov

foto: Klemen Brumec

BAZEN POD SKALO


Kegljanje: Državno prvenstvo za mlajše člane in članice - dekleta vodijo

Pretekli vikend se je odvijal prvi del Državnega prvenstva za mlajše člane in članice (U-23). Fantje so nastopali v Šoštanju in Cerknici, dekleta pa v Hrastniku in Slovenj Gradcu. Za vsako ekipo nastopajo štirje igralci, najboljši trije pa štejejo za uvrstitev. Istočasno rezultati štejejo tudi za posamezno uvrstitev v kombinaciji.

Naša dekleta, ki že nekaj časa nimajo prave konkurence, po polovici tekmovanja prepričljivo vodijo in so najresnejše kandidatke za nov naslov. Nastopajo Tea Repnik, Lea Drnovšek Tia Schatz in Manca Progar. Manca je letos komaj začela z resnimi treningi, ostale pa so že prekaljene tekmovalke, vse tudi članice državne reprezentance v tej kategoriji. Drugi del ekipnega tekmovanja bo po Novem letu. Razen Mance so se vse ostale tudi uvrstile v finale kombinacije, kjer imata Tia in Lea lepe možnosti za odličje, saj ne zaostajata veliko, medtem ko Tea verjetno že preveč zaostaja, lahko pa preseneti in z odličnim nastopom osvoji kolajno posamezno.

Za moško ekipo so nastopili Jakob Jančar, Miha Uršič in Tim Rauter. Žal v tej konkurenci nimamo še enega fanta, Tim pa je resno začel trenirati šele letos, tako da fantje niso bili konkurenčni. Se je pa Miha uvrstil v finale kombinacije in upamo, da bo takrat pokazal svojo pravo vrednost.

Finale posamezno bo na sporedu že 26.12. Dekleta bodo tekmovala na Prevaljah, fantje pa v Slovenj Gradcu.

Podrobne rezultate si lahko ogledate na spletni strani Kegljaške zveze Slovenije in facebook profilu KK Kamnik.

Štefan Flerin


Športna zveza občine Kamnik
Kajuhova pot 12,1241 Kamnik

+386 (0)51 390 361

objave na spletni strani
sportnimediji@gmail.com

© 2024 Športna Zveza Občine Kamnik . All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica