• +386 (0)8 161 53 09
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠPORTNA ZVEZA OBČINE KAMNIK


civilno združenje kamniških športnih društev in klubov

foto: Klemen Brumec

BAZEN POD SKALO


Novice iz Tenis kluba Kamnik

  1. V Tenis klubu Kamnik smo v tednu slovenskega športa organizirali vrsto aktivnosti, med drugim tudi turnir dvojic. Na turnir se je prijavilo veliko število igralcev in igralk (24), takšnega obiska že dolgo nismo imeli. Dvoboji so bili tako kot vedno zelo zanimivi in napeti, na koncu pa sta v velikem finalu slavila Lučka Kotnik in Jure Kukovič, ki sta s 4/3 premagala dvojico Aljoša Korošec in Janja Skvarča. V boju za tretje mesto sta Matjaž Plemeniti in Vida Burja s 4/3 premagala navezo Mujo Pramenko in Bert Ribič.

    Zadnji turnir v letošnjem letu bo v soboto 16.10.2021, ko bomo organizirali turnir dvojic z imenom Kostanjev turnir (na njem bomo pekli kostanj in pili mošt...no, in še kaj). Vabljeni! Prijave so do četrtka 14.10.2021!

  2. Danes se je na igriščih Tenis kluba Kamnik končal 3. turnir za mladino, ki vadi v teniški šoli. V primerjavi z drugim turnirjem je bila udeležba tokrat precej boljša, tekmovanja se je udeležilo 17 igralcev. V kategoriji do 16 let je po pričakovanju znova zmagal Gašper Rifel, drugo mesto je tudi zanesljivo osvojil Domen Stele, tretji pa je bil Nal Bamburač Progar. V kategoriji do 12 let so tekmovali trije igralci, za vse je bil to sploh prvi uradni teniški turnir. Prvo mesto je osvojil Žiga Uršič, drugo mesto Anže Poljanšek, tretje pa Lan Kiršner. Znova so tekmovali tudi najmlajši, po dveh zmagah pa je Bine Sitar tokrat moral priznati premoč vse boljšemu Tinetu Bombaču. Tretje mesto je znova osvojil Pavlin Zule. V konkurenci deklic do 12 let je zmagala Tjaša Krapež, drugo mesto je osvojila Eva Korošec, tretje mesto pa je pripadlo Viti Knez, ki se je po skoraj letu dni vrnila na teniška igrišča in ki bo prav gotovo še boljša čez tri tedne, ko bodo otroci še zadnjič letos znova tekmovali.

  3. Damski dnevi so ob ponedeljkih in četrtkih prestavljeni z 18.00 ure na 17.00 uro. Začetek damskih dni je po novem torej ob 17.00!

Tenis klub Kamnik


Športna zveza občine Kamnik
Kajuhova pot 12,1241 Kamnik

+386 (0)51 390 361

objave na spletni strani
sportnimediji@gmail.com

© 2024 Športna Zveza Občine Kamnik . All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica