• +386 (0)8 161 53 09
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ŠPORTNA ZVEZA OBČINE KAMNIK


civilno združenje kamniških športnih društev in klubov

foto: Klemen Brumec

BAZEN POD SKALO


Ana in Maj tretja na DP v ENDURU

Državno prvenstvo za gorske kolesarje v disciplini enduro je letos gostila Ajdovščina. Na Kamplc Enduru so barve kamniškega Calcit Bike Teama branili štirje člani. S tretjima mestoma sta se izkazala Maj Babačič in Ana Inkret, oba v kategorijah do 17 let. Miha Spruk je bil 10. pri veteranih 1, Matej Osolin pa 11. v konkurenci do 15 let.

»To je bila moja prva enduro tekma, razmere na progi so bile zaradi obilnega deževja daleč od idealnih. Kljub temu sem na tekmi uživala in se že veselim naslednje. Še bolj pa sem bila na koncu vesela rezultata, saj sem tekmovala z dekleti iz višje starostne skupine,« je sporočila bronasta Ana Inkret.

Tretje mesto si je prikolesaril tudi Maj Babačič, ki je državno prvenstvo komentiral: »Zaradi mokrega terena so bile proge na Kamplc Enduru zelo zahtevne. Na sredini prve etape mi je spustila guma, ki nam jo je nato uspelo hitro zamenjati in sem lahko odvozil tudi drugo etapo. V moji kategoriji nas je tekmovalo 23. Prvo etapo sem bil 13. Drugo etapo sem odpeljal kot najhitrejši in si tako skupno privozil 3. mesto na DP. Z rezultatom sem zadovoljen. Želim si več takih tekem, mogoče tudi spet nazaj v domačem Kamniku.«

REZULTATI


Športna zveza občine Kamnik
Kajuhova pot 12,1241 Kamnik

+386 (0)51 390 361

objave na spletni strani
sportnimediji@gmail.com

© 2024 Športna Zveza Občine Kamnik . All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica